Op de foto met De Smurfen

SmurfenWie kent ze niet. De kleine blauwe figuurtjes met hun witte muts en broek en ieder met een eigen karakter die in paddenstoelvormige huizen wonen. Samen beleven ze de meest grappige avonturen terwijl Grote Smurf met zijn wijsheid en toverkunst, er voor zorgt dat ze iedere keer weer aan hun grote vijand Gargamel en Azraël ontkomen.

De Smurfen veroveren al jaren vele kinderharten met films, muziek, boeken en er zijn talloze soorten merchandising in een Smurfenjasje gestoken. De televisieserie in de jaren ’80 zorgde voor de grote wereldwijde doorbraak van de Smurfen en velen beleven nog steeds veel plezier aan de serie op televisie.

De zomer van 2013 werd helemaal blauw gekleurd. Het eerste bioscoopsucces waarin de Smurfen in 3D te bewonderen waren. De Smurfen zijn gewoon niet weg te denken uit de leefwereld van kinderen en ouders. Hoe fantastisch is het om een Smurfenvriend te ontmoeten en met hem op de foto te gaan?

Zowel Grote Smurf, Brilsmurf, Smurfin als een normale Smurf zijn afzonderlijk te boeken, maar met elkaar is natuurlijk wel heel gezellig en maakt het plaatje helemaal compleet!

Boek De Smurfen nu: 0186-694555

Plaats een reactie